INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 6 de novembre del 2013

DEMÀ FEM LA FESTA DE LA BIBLIOCURSA


Fotos de la festa de la bibliocursa 2012


Demà divendres dia 8 de novembre, a les 7 de la tarda, farem la Festa de la Bibliocursa, amb el lliurament d'obsequis als nens i nenes que hi han participat i la presentació del llibre Els enigmes impossibles de Mertxe Paris, a càrrec del seu germà i coeditor German Paris. Aquells que el vulguin el podran comprar aquí mateix, a preu d'oferta. L'autora no hi podrà assistir però a través de videoconferència ens adreçarà unes paraules. Acabarem l'acte amb un berenar per a tots i totes.
Ah! I aquest cop, LesBorgesTV vindrà a enregistrar l'acte.

Per aquells que encara no saben què és la Bibliocursa, us en fem cinc cèntims:
La Bibliocursa és una iniciativa que pretén fomentar l'hàbit de la lectura entre els nens i nenes de 9 a 12 anys. Els participants han de llegir 13 contes entre els mesos de juny i octubre, i resoldre 2 jocs. Tots els alumnes que ho aconsegueixen obtenen un obsequi.
Penseu que aquesta és una activitat que funciona, ja que la Bibliocursa d'enguany és l’11a edició!
A la festa de divendres hi hem convidat més d'una vintena de nens i nenes que han acabat la Bibliocursa, que vindran acompanyats pels seus pares i amics. La presentació del llibre es farà després de lliurar els obsequis i a través d’Skype els assistents podran fer preguntes a l'autora, que es troba a Oxford.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada