INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

BIBLIOTECA I COMARCA

EXPOSICIÓ ABRACADABRA A CERVIÀ

La màgia ja viatja per les Garrigues, gràcies a l'exposició itinerant Abracadabra. Ara ha arribat a Cervià i l'han visitat els alumnes i la població en general, que estan encantats de tenir-la exposada a la biblioteca del poble. 
El responsable de la biblioteca, Damià Alentorn, ha estat l'encarregat de fer les diferents visites als nenes i nenes de Cervià, explicant-los contes de mags, bruixes, històries fantàstiques, pocions màgiques, etc. 


EXPOSICIÓ ABRACADABRA A CASTELLDANS
Durant la primera setmana de febrer hem tingut a la Biblioteca de Castelldans l'exposició ABRACADABRA, POTA DE CABRA!, exposició de màgia, mags, bruixes, bruixots i tot el que els envolta. Les nenes i nens de l'Escola Timorell l'han vingut a visitar el dimecres, dijous i divendres de 3 a 5 de la tarda. Aquí podeu veure el moment en que van visitar l'exposició les nenes i els nens de P3 i P4, que són la classe de les Marietes, el dimecres.EXPOSICIÓ DE CARNAVAL A CASTELLDANS

Ja tenim exposats els llibres de carnestoltes a la Biblioteca, si algú vol llegir sobre aquest tema o agafar idees per a fer-se una bona disfressa ja ho sap.
  • L'escola visita la biblioteca, enllaç a l'espai que dedica el CRP (Centre de Recursos Pedagògics) de les Garrigues a les tasques fetes en col·laboració entre les biblioteques i els centres educatius.  • Projecte de dinamització de les sales i biblioteques de les Garrigues. Article de la revista Som Garrigues, número 343.  • La biblioteca de Castelldans crea un nou grup de lectura. Article de la revista Som Garrigues, número 344.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada