INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 27 de novembre del 2013

EXPOSICIÓ SOBRE SIMONE DE BEAUVOIR

Encara podeu passar per la biblioteca a veure l'exposició "Simone de Beauvoir, feminista i escriptora".


Aquesta exposició proposa un trajecte per la vida i l'obra de Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora, una dona que amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.
Simone de Beauvoir ha estat una de les figures més destacades del canvis social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme. Beauvoir va ser una de les intel·lectuals més visibles i influents des dels anys 1940 fins a la seva mort, el 1986. Es va convertir en un model de conducta, o millor, en un antimodel respecte als paràmetres tradicionals, per a moltíssimes dones. Les seves eleccions vitals es van reflectir en la seva escriptura íntima.
El Servei de Biblioteques i l'Institut Català de les Dones (ICD) col·laboren en la difusió, la promoció, el foment de la lectura i les manifestaciones culturals en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Amb aquest motiu, l'ICD cedeix 15 exposicions del seu fons que itineraran per les biblioteques públiques de Catalunya durant 2013.
A les Borges Blanques tenim muntada l'exposició sobre Simone de Beauvoir, que consta de 7 panells, els quals trobareu distribuïts per la sala de lectura, a la planta baixa.
Si voleu més informació podeu descarregar-vos aquest dossier didàctic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada