INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

divendres, 2 de maig del 2014

QUÈ LLEGEIXEN ARA ELS GRUPS DE LECTURA?

Per començar, i com ja us vam comentar en un altre post d'aquest bloc, l'escriptora Sílvia Soler visitarà la biblioteca el dimarts 27 de maig, a les 18:30h, per parlar-nos de les seves obres.
I és amb motiu d'aquesta visita que gairebé tots els grups de lectura de les Borges, i també els de Fulleda i Cervià, llegeixen novel·les d'aquesta autora. Per exemple, el Grup de Lectura Llegim i +  i el Grup de lectura de Cervià ja han llegit L'estiu que comença. En aquests moments, el Grup de Lectura Guiada han començat a llegir L’arbre de Judes, també d'aquesta autora, i el comentaran els dimecres 14 i 28 de maig, de les 11:30 a les 13h.
El Grup Llegim i + ara llegeixen L'amic retrobat de Fred Uhlman, i a continuació es dedicaran a l'obra I el ressò de les muntanyes de Khaled Hosseini.

El Grup de Gènere estan acabant la novel·la Les amants de la Premi Nobel Elfriede Jelinek.
El Grup de Lectura de Cervià, la setmana vinent, agafaran el lot que ens han fet arribar des de la Biblioteca Pública de Lleida i es llegiran La meva família i altres animals de Gerald Durrell, ja convertit en un clàssic universal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada