INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 7 de maig del 2014

COMENCEM EL PROJECTE CONTES POPULARS

Presentació:
"Vet aquí una vegada uns nens i unes nenes dels parvularis de les Borges Blanques que van venir a visitar la biblioteca i es van trobar que a la Secció Infantil hi havia uns convidats especials, molt especials. Sabeu qui són? I sabeu que hi fan avui aquí? Doncs us ho explico i us els presento: ells i elles són del grup de voluntaris del Casal de la Gent Gran, que han vingut acompanyats de la Lis Solé, i us explicaran uns quants contes que esperem que us agradin moltíssim..."

Així començarà demà la primera sessió del Projecte Contes Populars, coordinat per la Lis Solé i destinat als nens i nenes dels parvularis de les Borges Blanques, tant del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, com de l'Escola Joan XXIII.
Els infants aniran passant per la biblioteca aquesta setmana i la vinent per escoltar contes populars de la veu d'Enric Blanc, Teresa Bofarull, Àngela Farré, Núria Rufé, Josep Calvera, Francisca Forés, Margarida Arrufat, Esperança Suau i Teresina Falcó; tots ells voluntaris del Casal de la Gent Gran. 

I els contes que han escollit per al projecte (al twitter: @tascaprojectes) són els següents:
  • L'aneguet lleig, El flautista d'Hamelin i El soldadet de plom (dijous 8 de maig, alumnes del Col·legi Mare de Déu de Montserrat)
  • L'aneguet lleig i La caputxeta vermella (divendres 9 de maig, alumnes de l'Escola Joan XXIII)
  • El flautista d'Hamelin i El gat amb botes (dijous 15 de maig, alumnes de l'Escola Joan XXIII)
  • El soldadet de plom i La ventafocs (divendres 16 de maig,  alumnes de l'Escola Joan XXIII)
La Lis Solé ha preparat el material, tal com podem veure en aquesta foto (font: facebook)  


Esperem que sigui una experiència enriquidora per a tothom, tant per als més menuts com per a la gent gran del Casal.Endavant amb el Projecte Contes Populars!

Els voluntaris del Casal
Els voluntaris del Casal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada