INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dilluns, 11 de març del 2013

EXPOSICIÓ D'ÀLBUMS DELS 10 ANYS DE BIBLIOTECA

Encara que ja s'han emportat l'exposició "Els valors de la biblioteca", teniu al vestíbul exposats 10 àlbums corresponents a 10 anys de feina i activitats de la nostra biblioteca (2003-2013).


Els àlbums es poden mirar i remenar, podeu passar una bona estona consultant tota aquesta informació, articles de premsa i fulletons realitzats per a les diverses activitats (hores del conte, xerrades, etc.), però sobretot, mirant les fotografies que mostren l'evolució dels 10 anys. Alguns usuaris s'han pogut veure en alguna activitat de l'any 2003 o 2004 i els ha fet força gràcia... I és que tots hem crescut una mica!

També hem muntat un plafó, a la secció infantil, que recull fotografies d'activitats infantils que s'han fet a la biblioteca des del 2004 fins el 2012. Hi apareixen imatges d'Hores del Conte, Tallers de Contes, Festes de la Bibliocursa, visites escolars, celebracions de la Setmana del Llibre Infantil i Juvenil, etc. De ben segur que als nens i nenes que hi surten, així coma als seus pares, mares i altres familiars els farà il·lusió de veure's en alguna d'aquestes fotografies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada