INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dissabte, 2 de març del 2013

CELEBREM 10 ANYS: 1A TROBADA DE COL·LABORADORS DE LA BIBLIOTECA

Ahir teníem una cita que ens feia molta il·lusió.
A les 8 del vespre, a la sala d'actes, ens vam retrobar amb els alumnes de pràctiques, treballadors de l'Ajuntament i diversos col·laboradors que han passat per la biblioteca durant aquests 10 anys (2003-2013). Vam convidar-los tots, alguns no van poder assistir-hi per motius laborals o perquè ara viuen en algun lloc força allunyat de les Borges Blanques.

Tot i així, ens vam reunir amb un bon nombre de persones que han ajudat d'una manera o una altra amb les activitats d'animació i amb les tasques habituals de la biblioteca.

I és per això, que aquest acte, tal com va dir la directora de la biblioteca en la seva presentació, era per donar gràcies a tots i totes, i va remarcar que "cadascú de vosaltres heu estat, sou i sereu importants per a la biblioteca i per a nosaltres".

Va ser un acte càlid, amb persones que es veien després de molts anys sense tenir contacte, se saludaven, parlaven de les seves vivències, etc.
Nosaltres vam preparar un power-point amb fotografies que anaven des del 2003 -començant amb la de la inauguració de la biblioteca remodelada- fins el 2013, amb fotografies de les nostres activitats més recents. Hi van aparèixer tots els alumnes de pràctiques, la majoria provinents de l'INS Josep Vallverdú, i alguns de la UDL. També van anar desfilant les fotografies de tots els treballadors de l'ajuntament que han passat algun temps a la biblioteca, les contacontes anteriors i les actuals, i també els col·laboradors voluntaris que ens han ajudat i molts d'ells encara ens ajuden a l'hora de fer activitats.

Després de mirar les fotografies del power, se'ls va fer un petit obsequi a cadascun.

La Teresa Vilà i la Montse Esteller van fer unes lectures de Sergi Pàmies i Salvador Espriu.

I un moment important de la trobada va ser l'entrada de les contacontes actuals, la Maria Balcells i la Júlia Mas, amb el pastís d'aniversari.

L'acte va acabar amb un pica-pica per a tots els assistents, gràcies a l'Ajuntament de les Borges.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada