INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

divendres, 16 de novembre del 2012

TALLER DE ROBÒTICA I TALLER DE CONTES

Us fem saber que les sessions d'avui dels Tallers de robòtica educativa "Enginys mecànics" realitzats per l'empresa Engijoc de Mollerussa han estat un èxit, superant l'afluència de les primeres. Fins i tot l'empresa va haver d'afegir-hi més places per la gran demanada.

 En total hi han pogut participar 26 nens i nenes que han realitzat robots d'animals amb peces de Lego, que gràcies a l'ús d'uns programes informàtics, es podien moure i fer sorolls. La mainada s'ho ha passat d'allò més bé. Uns 10 minuts abans d'acabar han arribat els seus pares i mares i han pogut veure els enginys que havien fet els infants.Cal dir que en aquesta segona edició també ens ha visitat Les Borges TV i un càmera ha anat gravant el procés de realització dels enginys. Quan tinguem els enllaços a aquestes gravacions us ho posarem al bloc.

I per acabar, us volem comentar que avui també hem fet una nova edició dels Tallers de Contes per als nens i nenes de p5 i per als que no han pogut cabre als tallers. Aquesta activitat la tornarem a fer -com el curs passat- el segon divendres de cada mes. Al taller de contes d'avui hem treballat els llibres de manualitats de robots i la contacontes Júlia Mas ha explicat als nens i nenes assistents una bonica història relacionada amb el tema. Alguns dels infants han marxat carregats de contes i d'idees per a fer-se una disfressa de robot!

Llegiu també la notícia a la pàgina web d'Engijoc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada