INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

divendres, 9 de novembre del 2012

FESTA DE LA 10A BIBLIOCURSA

Avui, de 7 a 8 de la tarda hem fet la Festa de la Bibliocursa!
Aquest any hem arribat a la 10a edició, així que ens sembla que la iniciativa ha valgut la pena. Durant 10 anys hem animat els nens i nenes d'entre 9 i 12 anys a llegir 13 llibres adients a la seva edat (han de ser llibres del llom verd, és a dir del I3) i fer els 2 jocs que els presentem al llarg de la bibliocursa.

A la festa, els nens i nenes han vingut acompanyats d'algun familiar (pares, padrins...) i alguns també han portat amics o amigues. En total, ens hem reunit una quarantena de persones per celebrar aquesta festa de la lectura.

Després de la presentació de l'acte, hem passat un powerpoint amb l'explicació de l'activitat, els noms i fotografies dels 10 nens i nenes que han acabat la bibliocursa, i els dels 11 que han arribat a la lectura número 5. A tots els hem felicitat i aplaudit i se'ls ha lliurat un obsequi (gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques i la Central de biblioteques de Lleida). També han rebut un diploma de la 10a bibliocursa.

Després els hem encoratjat a continuar llegint i a què participin a les activitats de l'Atrapallibres i el Protagonista Jove.

També hem aprofitat per fer el sorteig d'un lot de material escolar i llibres entre tots els nens i nenes que van contestar correctament les preguntes sobre Tintín, arran de les visites a l'exposició "Corremón". Ha sortit la papereta de l'Ivan Ballespí Montero, que ja pot passar a buscar el regal.

Finalment, entre tots hem compartit un berenar, com podreu veure a les fotos.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada