INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 18 de gener del 2017

DE CAPÇALERA, UN PROJECTE INTERESSANT




El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC)  i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, impulsa el projecte DE CAPÇALERA.

L’objectiu d’aquest projecte, que  reclama un prestigi i una trajectòria per parts dels autors, és fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les  biblioteques públiques del país mitjançant una acció que té com a antecedent el fet que moltes biblioteques treballen de forma habitual amb escriptors i hi tenen un tracte continuat en el temps, que ha donat bons fruits a nivell de col·laboracions, suports i coneixements mutus.

El projecte demana a les biblioteques que reconeguin de manera preferent un d’aquests escriptors/escriptores de trajectòria literària contrastada i amb els quals mantenen una relació de proximitat i, al seu torn, que els escriptors triïn també una biblioteca predilecta o DE CAPÇALERA.

L'any 2016 vam proposar l'escriptor Miquel Àngel Estradé com a Autor de Capçalera de la Biblioteca Marquès d'Olivart. 

En aquests moments, dos grups de lectura estan treballant la novel·la L'assassí que llegia Vidal Vidal per poder comentar-lo amb Miquel Àngel Estradé a la xerrada que ens farà dijous 9 de febrer a les 18h a la Sala Maria Lois. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada