INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dissabte, 29 de novembre del 2014

EXPOSICIÓ SOBRE L'ART DEL DIORAMA

El dissabte 22 de novembre, a les vuit del vespre, es va inaugurar una exposició sobre l’art del diorama a la Casa de la Cultura de les Borges, amb una visita guiada per a tots els assistents.

La mostra recull les obres elaborades per l’artista Joan Condal, a través d’un recorregut en el que s’explica com es fa un diorama, un pessebre artístic de guix completament encaixat, que es veu des d’un únic punt de vista; i està organitzada per l’Ajuntament de les Borges, en col·laboració amb l’Associació de Pessebristes de la capital de les Garrigues.

L’exposició permet veure tot el procés creatiu, com es treballa el guix, com es fa la perspectiva, la forma d’il·luminar i pintar, els efectes especials i els acabats finals. A més, s’hi mostra una selecció de 6 diorames per comprovar-ne el resultat final.

A més a més, per avui dissabte 29 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda, s'ha programat a la xerrada de l’autor sobre el procés de construcció de diorames, amb una nova visita guiada per l’exposició.

Cal apuntar-se prèviament a la biblioteca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada