INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dijous, 20 de febrer del 2014

140 ASSISTENTS A LA XERRADA DE FRANCESC TORRALBA

Ahir, 19 de febrer, a la tarda, a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques, va tenir lloc la presentació de la col·lecció sobre els valors de Francesc Torralba.
L’escriptor va captivar l’atenció de les aproximadament 140 persones que hi van assistir, les quals van tenir l’opció d’intervenir en l’acte amb alguna de les seves inquietuds relacionades amb aquest tema tan estudiant i investigat pel professor Torralba.
La seva presentació, que va ser valorada per les persones assistents com a molt propera, amena i engrescadora, va finalitzar amb la signatura de diferents exemplars de les seves obres.

Us deixem una frase que el professor va utilitzar quan ens parlava dels valors:
“L’essencial és invisible als ulls” (d’El Petit Príncep, l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry, publicada el 1943 a Nova York).
Recordem que l’acte forma part del cicle ESPECIAL DONA, que va començar el passat 25 de novembre i continuarà fins al proper 8 de març, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Aquest cicle ha estat organitzar per l’Ajuntament de les Borges Blanques (Regidoria de Benestar Social), el Consell Comarcal de les Garrigues (SIAD) i la Biblioteca Marquès d’Olivart, amb la col·laboració de l’Associació de Dones la Rosada i Editorial Pagès.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada