INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 8 de gener del 2014

VOLEU LLEGIR MÉS OBRES D'AUTOAJUDA? ENS VISITA EN FRANCESC TORRALBA

Francesc Torralba
Francesc Torralba
Us recordem que el dia 19 de febrer de 2014 ens visitarà el conegut filòsof Francesc Torralba, dins la programació de l'Especial Dona organitzat per l'Ajuntament de les Borges, el SIAD del Consell Comarcal de les Garrigues, l'Associació de dones "La Rosada", l'Institut Català de les Dones i la Biblioteca Marquès d'Olivart.
En Francesc Torralba vindrà el dimecres 19 de febrer, a les 6 de la tarda, a la sala d'actes de la biblioteca, per a presentar la seva col·lecció de llibres sobre "els valors".

Nosaltres hem aprofitat per muntar una petita exposició amb obres del mateix Torralba, i entre elles les de la col·lecció esmentada, per tal que tots els que vulgueu us les pugueu endur a casa per llegir-les i així poder preguntar-li a l'autor els dubtes que us generin, ja que el tindrem cara a cara.





A banda d'aquesta exposició de petit format, i per relacionar-ho tot una mica, hem començat les lectures d'aquest any dins del grup de novel·la de gènere, també amb una novel·la d'autoajuda: El cavaller de l'armadura rovellada, de Robert Fisher.

I això no és tot. A més a més, hem demanat diversos exemplars de la novel·la El silenci del conegut periodista i escriptor Gaspar Hernàndez (la Garrotxa, 1971), que dirigeix i presenta el programa L'Ofici de Viure, a Catalunya Ràdio. En aquest llibre, l'autor es planteja què som capaços d'arribar a fer en una situació extrema, quan ja no tenim res a perdre. L'obra va guanyar el Premi Josep Pla 2009.

En aquests moments se l'estan llegint el Grup de Lectura de Fulleda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada