INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimarts, 23 d’abril del 2013

REVETLLA DE SANT JORDI A LA BIBLIOTECA

Ahir dilluns, dia 22 d'abril, vam celebrar a les 8 del vespre la 1a Revetlla de Sant Jordi. Aquesta és una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, amb la col·laboració de les administracions i els agents locals.
En primer lloc, va presentar l'acte la directora de la biblioteca, la Mercè Segarra.
A continuació les editorials Fonoll i Pagès van presentar les seves novetats editorials.
I, per acabar, l'escriptor Francesc Pané -nascut a les Borges Blanques- va presentar el seu darrer llibre, titulat Emocions contra la mandra: un calendari de paraules. L'autor va explicar com havia decidit fer un llibre d'aquest tipus, amb una lectura per a cada dia de l'any; en total 366 propostes (per si l'any és de traspàs). Ens va parlar del seu antic professor, el Sr. Manel Giné -present a l'acte-, que va ser qui li va fer descobrir la natura, els colors, les olors i el paisatge garriguenc. També va comentar que alguns dies estaven dedicats a un proverbi o una endevinalla, o bé a anècdotes curioses que tots nosaltres hem viscut un dia o altre de la nostra vida, com per exemple, trobar que el paper higiènic s'ha acabat en el pitjor moment...
Hi van assistir més de 50 persones, el públic va gaudir amb les presentacions de novetats i sobretot amb les paraules de l'escriptor Francesc Pané.

Arribada de Francesc Pané a la biblioteca.
Amb l'alcalde, l'Enric Mir, i l'antic professor de l'escriptor, el Manel Giné.
La Mercè donant la benvinguda als assistents






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada