INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimecres, 23 de maig del 2012

VISITES ESCOLARS I BIBLIOCURSA

Durant aquesta segona quinzena de maig i la primera de juny passen per la biblioteca tots els alumnes de primària. Vindran un total de 345 nens i nenes, els quals aprofitaran les visites en grup per veure l’exposició de la  SETMANA DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL. El tema d’enguany són els viatges i per això l’exposició porta per títol “Corremón”.

Per tal que els alumnes de 1r i 2n s’animin a llegir històries de viatges, preparem a més a més, una exposició dels nostres contes amb protagonistes viatgers. Tots els nens i nenes d’aquests cursos rebran un full amb preguntes sobre els llibres de l’exposició i, si l’omplen correctament, podran participar en un sorteig de llibres.

A més a més, els alumnes a partir de 3r de primària, com cada any, seran convidats a participar a l’activitat d’animació a la lectura, la “10a BIBLIOCURSA”, que podran realitzar durant l’estiu i fins a finals d’octubre. Ja que hem aconseguit arribar entre tots a la desena edició, la festa per a celebrar l’acabament d’aquesta cursa lectora serà especial.

Els nens i nenes que van acabar la 9a Bibliocursa, 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada