INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA BIBLIOTECA

dimarts, 14 de febrer del 2012

GRUP DE LECTURA DE GÈNERE

A la reunió de coordinadors de grups de lectura del dia 30 de gener es va decidir reestructurar el fins ara existent Grup de Lectura de Novetats -també anomenat Grup de Lectura de la Mercè- i reconvertir-lo en el Grup de Lectura de Gènere. 


De fet, el Grup de Lectura de Novetats havia deixat de tenir raó de ser ja que, en aquests moments de crisi, la biblioteca no té pressupost suficient per a comprar una gran quantitat de novetats de novel·la com fins ara.


És per això que es va decidir la creació d'un grup de lectura de novel·la de gènere ja que comptem amb la possibilitat de demanar lots de llibres a través del préstec interbibliotecari i sobretot gràcies a la CePSE (Central de Préstec i Serveis Especials). 


Durant tot l'any 2012 els membres del nou grup llegiran novel·la històrica i, l'any vinent, ells mateixos escolliran a quin gènere volen dedicar-se. 


El calendari de lectures ja s'ha establert fins a l'estiu i és el següent:


  • Dimarts 13 de març.
Comentarem Terra d’oblit d’Antoni Dalmau
  • Dimarts 10   d’abril.
Comentarem Vida privada de Josep M. de Sagarra.
  • Dimarts 8 de maig.
Comentarem Emma de Maria Barbal.
  • Dijous 7 de juny.
Berenar de final de curs.



Encara hi sou a temps per apuntar-vos i llegir la novel·la Terra d’oblit. Podeu passar a buscar-la per la biblioteca, ja que en tenim diversos exemplars.

Foto de la primera trobada del Grup de lectura de gènere, dilluns 13 de febrer de 2012. Els assistents van comentar, molt animadament, la novel·la Cometas en el cielo de Khaled Hosseini. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada